پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

تل‌آویو فعالیت شبکه «المیادین» در فلسطین اشغالی را ممنوع کرد

تل‌آویو فعالیت شبکه «المیادین» در فلسطین اشغالی را ممنوع کرد رژیم صهیونیستی ضمن صدور دستور توقف فعالیت شبکه «المیادین» در فلسطین اشغالی، تجهیزات این شبکه لبنانی را مصادره کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۴ - ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 13
کد خبر: ۲۱۳۳۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، کابینه امنیتی-سیاسی رژیم صهیونیستی، سحرگاه امروز (دوشنبه)، دستور توقف فعالیت شبکه «المیادین» در فلسطین را صادر کرد.

 

«یو آو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و «شلومو کرعی» وزیر ارتباطات این رژیم در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند علت صدور این دستور ضربه به «امنیت اسرائیل» بوده است.

 

در این بیانیه اشاره شده است که علاوه‌ بر تعطیلی تمام دفاتر شبکه المیادین، تجهیزات این شبکه لبنانی مصادره خواهد شد و المیادین دیگر امکان استفاده از زیرساخت‌های ارتباطی را نخواهد داشت.

 

«سالم عطا الله» معاون دبیرکل جنبش مجاهدین فلسطین در واکنش به این قرار گفت: «تصمیم کابینه دشمن صهیونیستی برای ممنوعیت [فعالیت] شبکه المیادین و مصاده تجهیزات این شبکه در اراضی ۱۹۴۸ فلسطین و کرانه باختری خود دلیلی قاطع است که نشان می‌دهد این شبکه در مسیر درست گام بر می‌دارد. این اقدام نشان افتخار این شبکه مقاومت است».

 

او همچنین اشاره کرد که اتخاذ چنین تصمیمی، بیانگر «میزان شکست و ناتوانی صهیونیست‌ها در برابر عملکرد رسانه‌ای مقاومت» و همچنین شکست آن‌ها در پنهان کردن صدا و تصویر حقیقت است.

 

کابینه رژیم صهیونیستی پیش از این تصمیم تعطیلی و جلوگیری از فعالیت شبکه قطری «الجزیره» را نیز در اراضی اشغالی فلسطین اتخاذ کرده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار